Elektronik

Elektronik komponenter

 

·  Hakko

·  Silica gel

·  Rensemidler

·  Smøremiddel

·  Multimeter

·  Terminalrør

·  Glassikringer

·  Alkaline

·  Lithium

·  Knapcelle

·  Genopladelig

·  Sensor

Investeringsselskab
Et investeringsselskab er et selskab, som placere indskudte penge i forskellige aktier, obligationer og ejendomme, som forhåbentlig kommer ud med et godt afkast. De indskudte penge er fra aktionærer, som der på en måde køber sig en andel af virksomheden. Det er disse penge, som investeringsselskabet investere.

Det kan godt være en fordel at benytte sig af et investeringsselskab som f.eks Obton. Mange tænker nok, at investeringerne er noget, man selv kan klare. Men ved at vælge et investeringsselskab er man sikret, at der sidder eksperter, som har fuldstændig styr på investeringsverden. Dette gør, at du kan føle dig mere sikre i dine valg, således at du kan forvente det højest mulige afkast.

Solcellepark
En solcellepark består af rigtig mange solcelleanlæg, som består af mange solcellepaneler, der er opbygget af solceller. En solcelle består af en diode, som omdanner lysenergi til elektrisk energi, som kan bruges til allenslags apparater. Solceller omdanner selvfølgelig solens stråler til energi via den fotovoltaiske effekt. Da det er solens stråler, der er tale om, giver det bedst mening at bygge en solcellepark steder, som får meget sol. Derfor ser man heller ikke de helt store solcelleparker i Danmark men Obton udbyder investeringer i solcelleparker i flere lande, om end der er nogle mindre. Og der er også rigtig mange husejere, der har erhvervet sig solcelleanlæg.

Fondsmæglerselskab
Et fondsmæglerselskab er et aktieselskab som Obton, som blandt andet varetager kunders interesser, når det kommer til køb og salg af værdipapir mm.. Handlen sker på fondsbørser, hvor du også varetager andre opgaver, som tidligere var forbeholdt banker og sparkasser. Dog må fondsmæglerselskaber ikke yde lån eller lignende.

Det kan være en rigtig god idé at gå til et fondsmæglerselskab som Obton, hvis man ikke er en haj til investeringer. Her er man nemlig sikret, at der sidder eksperter og hjælper en, så man får den bedste mulige service, og derved et godt afkast.

Kommanditselskab
Kommanditselskab er et specielt form for selskab, se mere info på Obton website, som består af minimum to forskellige selskabsformer. Et kommanditselskab består af to typer deltagere: en eller flere komplementarer og en eller flere kommanditister.

Komplementaren hæfter personligt, og hæfter derfor for hele virksomhedens gæld, hvad end denne måtte være. Kommanditister hæfter derimod kun for de beløb, som de har indskudt i virksomheden – hvis de har indskudt 1 million, hæfter de for denne.

En af fordelene ved at anvende et kommanditselskab kan være, at det ikke er selvstændigt skattepligtigt. Dette gør at overskud eller underskud går direkte ind på ejerens selvangivelse, hvilket kan være en fordel, hvis selskabet kommer ud i et underskud, da dette så kan fratrækkes i ejerens øvrige indtægter.