App programmering
 

Man kan blandt andet vælge at benytte sig af at få salesapps til iPhone, iPad, Android . På denne måde bliver det nemlig nemt for alle involverede parter at være opdateret til enhver tid. Ved at køre projektstyringen over app sikre man, at alle har mulighed for at følge projektet, samt få nye meddelelser hvis ændringer skulle opstå.

Denne form for projektstyring sikrer, at ressourcerne bliver brugt på den rigtig måde. På denne måde vil kunden og virksomheden være yderst tilfredse, da tid og penge bliver brugt korrekt. Det er en nem og overskuelig måde, hvorpå alle kan holde styr på de forskellige del opgaver i projektet, så planen er fuldstændig klarlagt for alle parter.

Udvikling af Apps til Windows Phone
Flere og flere virksomheder vælger at få lavet app udvikling. Apps er nemlig en værktøj, hvor igennem man på en langt nemmere måde kan opretholde kontakt til sine kunder. Der findes mange forskellige typer Apps som sales enablement salesapps, og mange platforme man kan vælge at udgive den på.

Man kan blandt andet vælge at få udviklet en App specielt til Windows Phone. På denne måde er man sikret en sales enablement app, som virker optimalt på lige præcis på denne platform, men som dog ikke fås til de andre. Dog vil performancen være i top, da Appen er udviklet konkret til Windows, hvilket vil give stor kundetilfredshed hos brugerne.

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app ideer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring i app udvikling, designer og udvikler vi alt in-house.
Udvikling af driftsikre mobile applikationer med ekstraordinære brugeroplevelser med xamarin

 

Ny site her :

App programmering og udvikling af applikationer til både iOS, Android og Windows Phone. - se info på vores nye website Apptown.dk